Design Team

zondag 16 september 2007

Precious as a flower

Het scrapdipje van een tijdje terug is gelukkig weer weg en na de vakantie ben ik weer heerlijk aan het scrappen gegaan. Ik ben een grote fan van het papier van Scenic Route. Niet alleen heb ik een layout van Julia gemaakt maar natuurlijk ook eentje van Lysanne. Zij vindt het leuk om op de foto te gaan. Ze gaat er bewust voor staan, liggen, zitten en tovert haar mooiste glimlach tevoorschijn.

Hoera voor Bart en Kaylie

Vandaag hadden we 2 jarigen in de familie....Kaylie en Bart. Beide van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag. Kaylie (de oudste van nicht Petra) is 16 jaar geworden en had een mooie rode scooter gekregen (nu nog gauw je certificaat halen) en Bart (de oudste van mijn schoonzus Irma) is 9 jaar geworden. Voor hem had ik nog snel een "jongenskaart" gemaakt. De kaart vond hij wel leuk maar inhoud des te leuker...(geld hihihi) Hij is hard aan het sparen voor een DS. (alleen jammer van het streepje voor de 7, net iets te veel inkt).

zaterdag 15 september 2007

In de Scrapmood

Vorige week en deze week heb ik af en toe heerlijk kunnen scrappen. Vorige week heb ik de layout "my angel" gemaakt. Peter had tijdens onze vakantie in Spanje een aantal leuke foto's gemaakt van Julia op het strand. Ik heb gebruik gemaakt van Scenic Route papier. Fantastisch papier en samen met de foto's kwam ik tot de volgende layout.

maandag 10 september 2007

En de winnaar is........

Zoals gewoonlijk doe ik elke dag een rondje blogs, webwinkels etc en zo ook vandaag. Een nieuwe nieuwsbrief bij Scrapbooknederland. Eventjes kijken. Ziet er weer leuk uit. Daana naar het forum. Lees ik een berichtje: Rozella, gefeliciteerd. Het zal toch niet dacht ik nog. Terug naar de nieuwsbrief. Heb ik er overheen gelezen? Kijk ik nog eens goed in de nieuwbrief en jawel hoor wat lees ik: "En de winnaar van Augustus is: Rozella"
Ik ben helemaal blij met de gewonnen prijs. Een leuke bestedingsbon bij Scrapbooknederland......Mijn dag kan niet meer stuk.

zaterdag 8 september 2007

Op volle toeren

De eerste week na de zomervakantie zit erop. De routine van de hh-klusjes is weer helemaal terug (boodschappen, wassen, strijken, stofzuigen etc), de meisjes zijn weer naar school, Lysanne naar groep 5 en Julia naar groep 2. De sporten van de meisjes zijn ook weer volop aan de gang, zwemmen, ballet, selectie turnen. Ook moest ik weer aan het werk (viel niet mee na 4 weken vrij te zijn geweest). Tussendoor heb ik toch de tijd gehad om te scrappen en een leuke layout gemaakt. Dus kortom, alles hier draait weer op volle toeren.