Design Team

vrijdag 25 april 2008

Ballerina

Deze foto wil ik graag met jullie delen. Mijn dochter Lysanne tijdens een balletoefening. Ik heb al een idee voor layout met deze foto.

Gelukt 1e challenge voor SBM

Het was eventjes stressen van de week. Alles moest af, werken, hh-klusjes, naar balletuitvoeringen toe en voorbereidingen treffen voor onze vakantie. Maar het is me gelukt om alle lintjes (en het waren er heel veel)te gebruiken en het is me ook gelukt om het op tijd af te leveren bij Truike. Ik heb er een aantal projectjes mee gemaakt, waarvan 1 aparte. Mijn man was zo lief om het vandaag bij Truike af te leveren want eigenlijk wilde ik het niet per post versturen. Hij werkt in Houten dus niet ver van Paper & Pictures vandaan. Ik heb voor de zekerheid nog even gebeld met de winkel. Ze hadden alles ontvangen en ik kreeg positieve reakties. Dus nu maar afwachten wat er in het magazine gepubliceerd zal worden. Ik hoop natuurlijk het project waarin ik de meeste tijd heb geinvesteerd.

maandag 21 april 2008

Got Sketch

Vorige week kreeg ik een mailtje van Valerie Salamon met de vraag om sketch 58 te maken voor haar blog. Hij staat er inmiddels op. Ik heb eens andere kleuren gebruikt dan rose. "Beachgirls"

Last week I have received an e-mail from Valerie with the question if I want make sketch 58. I have used blue colours instead of pink.

vrijdag 18 april 2008

No more

Ik had nog niet de 2e layout laten zien die gepubliceerd is in Creatief met Foto's. Op de andere layout "Pure Sweetness" heb ik vele ontzettende leuke reakties gehad. En wat ook heel leuk is om te zien dat andere scrapters mijn layout hebben gescraplift.

De layout voor Valerie is af en ik heb nu eens een andere kleur gebruikt dan het gebruikelijke rose...Omschakelen que kleur maar wel een uitdaging. Ik hoop dat Valerie de layout ook leuk vindt. Als ik het goed begrepen heb, komt hij aanstaande maandag op haar blog. Een leuke sketch en zeker goed te doen om te maken.

Van het weekend ga ik door met de challenge voor Scrapbookmagazine. De deadline is al gauw en ik moet nog het e.e.a. maken. Maar dat komt wel goed. Alles heb ik in huis wat ik wil gebruiken.

dinsdag 15 april 2008

Update

Ik heb hem! Scrabookmagazine... Oh wat zijn de foto's mooi geworden in het magazine...Zo ook heb ik de volgende opdracht ontvangen. Een heleboel lintjes in een mooie kleur. Ik heb eindelijk ook een ideetje gevonden om ze te verwerken. Sorry, maar ik kan niets verklappen.

De nieuwsbrief van Scrapdelight is uitgekomen en mijn layout "You shine" staat er in. De achtergrond lijkt zwart maar in het echt is hij donkerbruin.



Verder heb ik een award gekregen van Wilma omdat zij vindt dat ik de meest fantastische dingen maak. Dank je wel Wilma voor het compliment. Ik vind het een hele eer deze award te mogen ontvangen.



Het kan deze week niet op met zoveel leuke nieuwtjes. Ik heb een mailtje ontvangen van Valerie Salamon (Got sketch) of ik een layout wil maken aan de hand van sketch 58 voor haar blog. Super toch.

woensdag 9 april 2008

Anders....

Voor de Scrapdelight nieuwsbrief had ik eens iets anders gescrapt dan een 12x12 layout. Ik had een andere deadline in gedachten dus moest ik snel wat maken. Ik kwam uit op een A4-tje...Hier is mijn uitwerking waarvan jullie al de sneakpeek van hebben gezien. Iets anders dan wat ik normaal doe.

dinsdag 8 april 2008

Always...

Oh, ik ben zo super benieuwd naar SBM. Ik heb hem nog niet gezien en ik heb al heel wat winkeltjes bezocht en hier en daar gezocht. Onze inzendingen zijn al te zien op de site van Miranda. Maar ik wil hem zo graag in het echie zien. Ik denk dat hij nog niet in de winkel ligt. Dus ik wacht nog eventjes met het laten zien van mijn inzendingen.

Wel is de nieuwsbrief van Scrapdelight uit. Neem zeker even een kijkje want Michelle heeft er weer een leuke nieuwsbrief van gemaakt met vele layouts en ideetjes.

In de nieuwsbrief is mijn volgende layout te zien "Always". Ik heb me uitgeleefd met eyelets.




vrijdag 4 april 2008

Mijn layout "Pure sweetness" in de CMF

De CMF is inmiddels in de winkels te koop en kan ik 1 van mijn layouts laten zien.

En wat heb ik ontzettend leuke, enthousiaste reakties gekregen over mijn finaleplaats in Scrapbookmagazine. Dank jullie hiervoor. Ik vind het zelf best wel een beetje spannend hoor. Ik wens Miranda en Ingrid veel succes toe voor het komende jaar en dat jullie maar mooie creaties mogen maken...

donderdag 3 april 2008

Wedstrijd - Scrapbookmagazine Queen 2008

Ik ben zojuist gebeld door Truike van Scrapbookmagazine. Zij had ontzettend leuk nieuws voor me. Ik ben nl. 1 van de drie finalisten in de wedstrijd scrapbookqueen 2008. Helemaal hyper ben ik er van. Zo ontzettend leuk dit.

Ze had me gisteren al diverse malen geprobeerd te bellen maar laat nu net gisteren onze telefoon kuren geven. Gelukkig heeft Peter gisterenavond een reservetelefoon aangesloten en het eerste telefoontje deze ochtend was van TRUIKE....

Truike en haar designteam........thanx....

woensdag 2 april 2008

Yessssss ik sta in het blad Creatief met foto's

Een tijdje terug had ik leuk nieuws. Ik ben nl.benaderd door de redactie van Creatief met foto's. Ik had wat foto's ingestuurd en zij gaven aan om 2 layouts van mij bij de rubriek "Lezers voor lezers" te willen plaatsen. Helemaal leuk toch. En vandaag kreeg ik alvast een exemplaar van het tijdschrift thuisgestuurd en met een leuke bestedingsbon. Zo leuk om je werk in een blad te zien. Heel apart. Ik had dat nooit verwacht toen ik op een zaterdagavond (lees 's nachts) wat foto's doorstuurde....Het magazine is vanaf vrijdag 4 april in de winkels verkrijgbaar. Dan zal ik de layouts ook hier op mijn blog laten zien.