Design Team

maandag 30 juni 2008

Trots

We zijn flink aan het pakken en aan het opschonen. Over nog geen maand gaan we verhuizen. Toch kan ik het soms niet laten om naar mijn scraphoekje te gaan om mijn zinnen even te verzetten. Maar na een aantal pogingen lukt het met niet echt om iets op papier te krijgen. Ik had nog 2 zwart/wit foto's liggen van mijn meiden. Ik heb mezelf ertoe gezet om een layout te maken. Ojee ik ga het scrapgevoel toch niet kwijtraken. Naar het kijken naar de foto's kwam "een trotsgevoel" naar boven. Daarom heb ik mijn layout genoemd "Proud mom moment". Geen felle kleuren dit keer maar zwart/wit/rose.

zaterdag 28 juni 2008

Award

Ik heb een award gekregen. En wat voor eentje.



Dank je wel Alma. Neem zeker eens een kijkje bij Alma, ze scrapt niet alleen heel erg mooi en maakt ontzettend leuke kaarten, maar ze kan ook zo mooi aquarelleren.

Who gets the "Brillante Webblog Award"? (wie krijgt de Briljante Weblog-award??)Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy. (Websites en Blogs die door de actualiteit, thema's en design opvallen)Here are the Award Rules (regels voor de Award):1. The winner can take the logo (de winnaar mag het logo plaatsen)

2. Place a link to the person that send you the award(plaats een link naar degene die je de Award gegeven had)

3. Give the Award to at least 7 other Scrapbooking-Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy (stuur de award naar minstens 7 andere scrapbookblogs die door de actualiteit, thema's en design opvallen)

4. Put a link to these sites on your Blog. (zet een link naar deze sites op je blog)

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award (laat een berichtje achter op hun blog dat ze een Award gewonnen hebben)I'd like to give the Award to these wonderful ladies. I really admire your scrap-work and like to visit your blogs:

Lisette Gibsons
Nicky
Marga
Iris Babao Guy
Jeanet
Jolene
Anja
Ingrid
Kazan
Wilma
Berdien

Zomerfestival

Scrapdelight is organizing a Summer event, a weekend with 5 workshops, make & takes, etc.
And... workshop 1 and 2 are already almost full! just 2 spots open! And the other workshops have just 7 spots open! it's going fast! one of the reasons is, that we do not want to have too much people on the workshops.
It need to be personal, you really have to learn something. So, each workshoptable has a teacher from the DT and a assistent :o)
But even when the workshops are full... please come for some shopping or make & takes!

maandag 23 juni 2008

Workshop Donna Downey

Bij Paper & Pictures een leuke workshop gevolgd van Donna Downey. En we hebben een gaaf boekje gemaakt. Hij is helaas nog niet af. Er werd gescrapt in een behoorlijk tempo. Het was mijn 1e workshop ever en vind het helemaal leuk. Kom er wel achter dat mijn tote nodig gevuld moet worden met echt van alles. Van lijm tot babydoekjes. Ook enkele forumleden ontmoet zoals Irenespie, Jeanette en Marije en misschien nog wel andere, maar waarvan ik de naam niet wist. En natuurlijk met te veel aan scrapspulletjes naar huis toe gegaan. Van Truike al gehoord met welk scrapmateriaal ik de volgende challenge(nr. 3 - oktober)moet gaan maken. Kan natuurlijk niets zeggen maar de kleur is wel wat voor mij...en nee....dit keer geen roze. En nu maar afwachten wat ik ermee moet gaan maken. Maar nog eerst eventjes challenge nr. 2 afmaken.

zaterdag 21 juni 2008

Pechvogeltje

Een heel jaar trainen, elke week weer je oefeningen op de toestellen oefenen. Er mag geen week overgeslagen worden, want je bent gek van turnen. En dan is het zover. Een individuele wedstrijd in de regio. De leukste wedstrijd van het jaar. Je hebt er zin in. Maar dan....1 dag voor de wedstrijd doe je een handstand tegen de muur en dan klapt je grote teen dubbel. Wat een pech...En vanochtend was niet alleen je teen maar ook de rest van je voet aardig blauw en dik. Je bent zo klein pechvogeltje. Je kan er niet op staan, niet mee rennen en geen oefening op de balk nadoen. Dus waren er tranen. Maar tijdens de wedstrijd hield je je sterk. Ik had het zo met je te doen, toen ik vanochtend al die meisjes zag turnen. Je bent onze turnqueen hoor. Kusjes mama.

dinsdag 17 juni 2008

Inpakken en Scrapdelight Extra

Vandaag is de nieuwe scrapdelight extra uitgekomen. En hij ziet er mooi uit en bestaat maar liefst uit 21 pagina's. Vele mooie layouts en mini-albums staan er in. Ga zeker even kijken bij "Scrapdelight". Jullie hadden al een stukje gezien, hier is hij helemaal "Flower girls".


Eind juli gaan we verhuizen. Dus we zijn langzaam aan begonnen met het inpakken van onze spullen. En wat een hoeveelheid aan spullen. We hebben al tientallen zakken huisraad weggedaan en dan nog heb je spullen te over....Het scrappen gaat tussen het inpakken door. Even op een laag pitje. Zo had ik deze layout nog liggen.

donderdag 12 juni 2008

Ik heb hem...

Daar sta ik dan in de boekenwinkel vanmiddag. Te kijken naar mijn eigen projectjes in de nieuwe SBM en kon het niet laten (nou ja ging eigenlijk vanzelf) om een kreet te geven....Oeps.sorry...hoor ik mezelf zeggen tegen een man die naast mij stond. Geeft niet hoor zegt hij. Zeker grappig wat u leest. Ja, dat kan u wel stellen, ik sta in dit blad. Althans mijn dochters...en daar ben ik best een beetje trots op. Dat zou ik ook zijn en hij kijkt uitgebreid naar het blad en ook zo de toegestroomde verkoopsters...Maar niet alleen vind ik het leuk om mijn eigen werkjes te zien maar ook die van Miranda en Ingrid. Want ook zij hebben iets origineels en iets zeer moois gemaakt. Verder vind ik de layouts van Hilde weer helemaal super...

De layout met de vele lintjes..en 1 van mijn favoriete foto's.

dinsdag 10 juni 2008

Layout SBM

Ik had ook nog 2 layouts gemaakt voor de challenge. 1 met veel lintjes en 1 met wat minder.

zondag 8 juni 2008

Eerste challenge - Scrapbookmagazine

Het nieuwe nummer van Scrapbookmagazine is uit en onze eerste challenge staat er in. Omdat ik nog geen exempaar heb, is Miranda zo aardig geweest om mij een scan te sturen van mijn bijdrage. We hadden ieder een envelop met lintjes van Truike ontvangen en de lintjes moesten allemaal op. Ik had roze lintjes gekregen en het waren er veel. Ik heb veel tijd nodig gehad om iets te bedenken. Het is een letterbak, 2 layouts en een sleutelhanger geworden. (Nog bedankt Anja (kennis) voor de sleutelhanger).

zondag 1 juni 2008

You glow girl

Er zijn momenten dat ik erg lang bezig ben met een layout. Zo ook bij deze layout. Op de een of andere manier kwam hij maar niet goed uit mijn handen. Ik wilde scheef te werk gaan maar dan toch ook weer recht dus de layout heeft een beetje van alles...Ik laat hem nu maar verder zo...Kan ik weer met volle energie aan een nieuwe beginnen.

Leuk nieuws

We krijgen familie-uitbreiding....Nee niet bij ons maar wel bij mijn broer en schoonzus. Mijn schoonzus is drie maanden zwanger. Hartstikke leuk en nog meer leuk nieuws. Ze krijgen niet 1 baby maar ze is in verwachting van een tweeling....Gefeliciteerd Marco en Yvette en natuurlijk Milou....Worden het 2 broertjes of 2 zusjes....In november weten we het!!!!!

Van de week nog een layout afgemaakt en ik had nog een layout mee teruggenomen vanuit Heesch..Helaas kan ik niets laten zien want ik wil ze doorsturen voor de nieuwsbrief bij Scrapdelight. Een klein stukje dan....?



Leuk dat jullie langskomen op mijn blog en natuurlijk ook voor de leuke berichtjes.