Design Team

donderdag 21 februari 2008

Een nieuwe banner

Al zolang ik mijn blog geopend heb, wil ik zo graag een mooie banner. Maar ondanks dat ik toch veel achter de computer zit, zowel thuis als op het werk, ben ik hier niet zo handig in. Ik heb een aantal malen een poging gewaagd maar zonder resultaat.

Maar wat vinden jullie van mijn nieuwe banner. Is hij niet moooooooooooi....Hij is gemaakt door Marga. Zij maakt altijd zulke mooie scrapprojecten en zij is 1 van mijn favoriete scrapsters. Zij was met een verrassingsproject bezig voor iemand en ik had werkelijk geen idee wat ze aan het maken was. Krijg ik een ontzettend lief berichtje van haar dat haar verrassingsproject voor mij bestemd is. En wat voor verrassingproject. Een hele mooie banner.....MARGA ontzettend bedankt, ik vind hem super.

5 opmerkingen:

Frumpies world zei

Ow geweldig zeg..zit net haar blog te lezen en te typen dat ik nieuwsgierig ben naar wat ze aan het maken is, haha...Hij is supermooi Rozella, prachtig, xxxWendy.

Janny zei

wooow gave banner en wat lief van Marga zeg!!
ik zou ook niet weten hoe dat moet zo'n banner.

Wilma zei

Jaha, dat is een gave banner Roos!
groetjes Wilma

Leontine zei

Hij is super Rozella....!! Zoals je aan mijn eigen banner kan zien, ben ik ook niet zo handig....Ik hoop nog steeds dat er ook zo'n engeltje langs komt voor mij ;-) Hugz, Leontine

Petra zei

Hij ziet er echt super uit!!
Marga echt super lief dat je dat gedaan hebt!
Gr. petra