Design Team

donderdag 29 mei 2008

Award - Nicky bedankt

Kijk eens wat leuk. Gisteren kreeg ik van Nicky (een lieve,leuke scrapvriendin die onwijs mooie kaarten en layouts maakt met haar originele stijl) deze award. Nicky bedankt voor je lieve woorden en natuurlijk voor deze award. Ik wil graag deze award doorgeven aan de volgende 5 personen: Marga (Een leuke scrapvriendin die ontzettend mooie scrapcreaties maakt, die mooi afgewerkt zijn en waar veel aandacht aan besteed is). Als tweede wil ik de award doorgeven aan Ingrid (Zij is altijd zo positief en ook zo ontzettend creatief) en als derde aan Janny (zij is een trouwe fan van mijn blog en maakt zelf zulke mooie kaarten). Ik stuur hem ook naar Berdien (zij scrapt zo mooi en ben een fan van haar vanaf het eerste moment). En ook naar Lisette (zij scrapt zo verschrikkelijk mooi en zo enorm inspiratievol) Ik noem er 5 maar wil zeker ook andere scrapsters niet te kort te doen. Dus meiden hij is ook voor jullie...want jullie maken allemaal mooie creaties.

7 opmerkingen:

Ingrid zei

Lieve Rozella, bedankt de award. Ook jij bent een inspiratiebron voor mij. Je maakt prachtige creaties. En daarnaast ben je ook een leuk mens. :-)

xoxo

Marga zei

Oh wow wat een ontzettend lieve verassing zeg. Wat een eer om die van jou te krijgen! Jij bent voor mij ook een enorme inspiratiebron, en zoals Ingrid ook al zegt, een ontzettend fijn mens :)

Nicky zei

graag gedaan, zeker voor jou! en ik vind dat de mensen waar je m aan doorgeeft het ook zeker verdienen!!!

Wilma zei

Gefeliciteerd meid! Je verdient em!!
groetjes Wilma

Janny zei

oooooh Rozella ik voel me zo vereerd dat ik hem van jouw krijg, wat een verrassing!
jij maakt zulke geweldige dingen, ik ben helemaal fan van jouw scrapstijl, ik wou maar dat ik een klein beetje van jouw talent had.
bedankt!

Anoniem zei

Hé Rozella, wat een superleuke verrassing, bedankt !! Dit had ik echt niet verwacht ! Heel lief !Jij bent voor voor mij een grote inspiratie-bron, je maakt echt fantastische dingen. Wie weet kunnen we elkaar eens ontmoeten. Lijkt me harstikke leuk !
Groetjes Berdien

Chantal zei

Ook ik heb je genomineerd. Je inspireert me altijd enorm met je werk!!!
had niet gezien dat je hem al van nicky had maar boeit niet.... je verdiend hem.

liefs Chantal