Design Team

dinsdag 17 februari 2009

Nieuwe Look - nog niet....?????

Zoveel leuke blogs zie ik voorbij komen met geweldige kleurige banners en achtergronden. Hoe doen ze dat toch en ja dat wil ook...Ik ben er eens voor gaan zitten en ik krijg het niet voor elkaar. Ik ben wat betreft echt een leek. Twee weken geleden wat blogwear uit Amerika besteld maar door tijdgebrek komt het er niet van om in alle rust er eens naar te kijken hoe ik het eea moet copieren/opslaan/unzippen etc. Van de week zal het ook niet lukken, ik heb een deadline te halen en ik heb honderden foto's voorbij zien komen. Zoeken, zoeken naar de juiste foto, het juiste gevoel bij de foto...Ik heb 2 opdrachten voor CMF en 1 opdracht is al klaar en al opgestuurd. Het papier was geweldig om mee te werken. Echt mijn kleurtjes. En wat betreft mijn blog, komt goed, ik hou vol en het zal me lukken...

Ik had nog een layout op de bewuste plank liggen waar ik al van de zomer aan begonnen was, maar door het net eventjes niet hebben van de inspiratie, is hij blijven liggen. Maar ik wil hem toch wel aan jullie tonen.See you next time met een layout van Lysanne op de motor. The look a like foto...

18 opmerkingen:

Marga zei

Wat jammer dat je zo krap in je tijd zit. Maar dat blog komt wel joh, en het ziet er toch al mooi uit zo, met die roze stippeltjes-achtergrond :) Ik ben wel ontzettend benieuwd naar je nieuwe projecten voor de CMF, die zullen vast wel weer prachtig zijn, jou kennende :) Ik moet nog 1 weekje wachten dan mag ik eindelijk weer wat nieuwe spulletjes kopen!
Fijne avond nog :)
Liefs,
Marga

Marga zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marga zei

Oh ja, zou ik bijna nog vergeten om te zeggen dat ik je LO zo leuk vind. En wat een schattige foto :) (nou zeg ik heb wel mijn avond, ik vergeet de helft te typen, haha)

Jolanda zei

Leuk hè, zo'n achtergrond en banner. Ik heb er ook één en weet misschien waarom het je niet lukt. Je moet je blog op minima hebben staan en dat staat het bij jou niet. Kun je veranderen door een andere layout te kiezen door op je dashbord indeling te kiezen..... Of praat ik nu wartaal.... Succes er mee

Monique zei

Hoihoi,

Volg je blog regelmatig, en vind je l.o.'s super, kan ze overal uitpikken zonder dat ik heb gezien of jouw naam erbij staat.
Vind je tijl ook te gek, verbaasde me dat je niet no.1 was geworden bij de queen contest.
Ene dat van die blog problemen, heb sinds 1 dag een eigen blog er staat bijna niets op en de hele ochtend mee bezig geweest, grr, wat er dan weer wel op staat is een verwijzing naar mijn favo blogs, hahaha.
Succes met je blog en ik blijf het lezen.

groeten monique

Lisette zei

Wat een ontzettend leuke fleurige LO Rozella. En dat opfleuren van je blog, niet mijn favoriete bezigheid... De achtergrond is zo al leuk.

Wilma zei

Wat is deze leuk!!!! Gave kleurtjes!!! Het lukt mij ook niet om m'n blog zo leuk te krijgen hoor, dus als je het voor elkaar hebt, houd ik me aanbevolen voor een uitlegje :)

Sylvia zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Sylvia zei

hoi, Leuke layout!!
ik ken het ik ben net begonnen met een blog en kwam er ook niet helemaal uit:(. Gelukkig was iemand van het forum bereid me te helpen en tadaaa klaar!!

gr. sylvia

Anoniem zei

Zo'n achtergrond en banner ed. is ook een wens van mij !! Maar helaas heb ik er totaal geen verstand van en gun mezelf ook niet de tijd om me erin te verdiepen. Ik hoop dat het je gaat lukken ! Ben erg benieuwd !!
En je layout is schitterend !!!
Groetjes Berdien

Nicky zei

k ken het, ik zie zoveel leuks, en ik wil dat ook maar het zal me echt niet gaan lukken. ik heb er ok t geduld niet voor. erg leuke lo weer rozella!!

Anja (scrappie) zei

Hier nog zo eentje die het niet lukt om d'r blog zo te pimpen heb er geen verstand van en waarschijnlijk ook geen geduld voor. Nou ja we doen het er maar mee tenslotte gaat het toch om dat wat erop komt nietwaar. En dat is elke keer weer een lust voor het oog bij jou. Ben zeer beneiuwd wat je voor het SBM hebt gemaakt.

Monique zei

Hoihoi Rozella,

Heel erg bedankt voor je berichtje op mijn nieuwe (nog lang niet af) blog.
Als ik iets wil uitdokteren wat niet lukt zal ik aan de bel trekken hoor!!

Groeten monique

20 februari 2009

Jolanda zei

Hey you,

Als je nog wilt dat ik je help je met je blog, weet je me te vinden, hè.
Of kan het misschien zo zijn dat mijn pb-tje in het forum niet is aangekomen.

Anyway... ik hoor het wel van je;)

Toodles,
Jo

Heidie zei

wat een mooie lo. Mijn nichtje heeft ook zo'n jurk. En daar loopt ze ook altijd trots in rond. daar moet ik maar eens snel een foto van gaan maken.
groetjes Heidie

Je@net zei

Wat een leuke lo heb je weer gemaakt Rozella!
En ja, ik herken het probleem van tijd (vooral het gebrek daaraan ;-) en de onkunde over banners etc. Maar ach, je moet maar zo denken.....ze komen allemaal voor je leuke werk en je gezellige verhaaltjes!

Frumpies world zei

Jammer dat je zoveel tijdsdruk voelt, maar je layout is weer erg leuk geworden,xxxWendy.

Jane Ettia Jones zei

oh my gosh rozella this page is simply STUNNINGLY GORGEOUS woooooow loving your work