Design Team

donderdag 16 juli 2009

Fanatiek - tooooooooottttttt

Ik weet het, ik ben op dit moment geen fanatieke blogger. Maar dit heeft zo'n zijn redenen. Maar ik heb inmiddels de spulletjes er weer bij gepakt en op dit moment fanatiek aan het scrappen. Alleen kan en mag ik het niet laten zien. Ik heb nl. een leuke toootttttttt te vertellen en dat fanatieke scrappen heeft hier alles mee te maken. Maar ik hou de spanning er nog even in en kom er een volgende keer op terug.

Ik heb niet meegedaan met sketch 59 bij Creative Scrappers. Maar mijn laatste sketch bij Creative Scrappers laat ik niet voorbij gaan en heb mijn layout ietwat verlaat ingestuurd. Hij is aanstaande zondag te zien bij Creative Scrappers. Een klein stukje......(een beetje om te plagen). Het is niet veel maar beter iets dan niets.....

6 opmerkingen:

Ingrid zei

Nou....je maakt ons weer lekker nieuwsgierig, Rozella. Hoe lang moeten we wachten tot je de toot bekend maakt? Je sneak peek ziet er leuk uit.

xoxo

Dora zei

Ben erg benieuwd wat de rest van de lo is, de kleurencombi die nu te zien is, is erg mooi, en vertel vertel.......wat voor leuks???
En we hebben allemaal wel een moment dat er minder geblogt wordt hoor!

Groetjes Dora

Marga zei

Nou zeg, komt ze een keertje bloggen, houdt ze het nieuws weer geheim, lekker hoor....;)
Laat je ons niet te lang in spanning? Ik ben wel heel erg nieuwsgierig hè...:)
Je sneak ziet er mooi uit, veel bloemen, dat zal ongetwijfeld weer een juweeltje zijn.
xx Marga

Nicky zei

mooie sneak! ik wil echt heel snel weten wat die toot is hoor! niet dat ik nieuwsgierig ben... hoop voor je dat je niet zoveel blogt om leuke dingen!!!

Ann Marie zei

tjee je sneak is al helemaal wauw, dus wacht in spanning af op de rest en je tootttttt

Romy zei

Spannend, zowel naar de layout als naar je toot ben ik mega-nieuwschierig. Laat je ons niet te lang wachten, hihi:)