Design Team

donderdag 14 januari 2010

Creatief met foto's nr. 40 en Mijn Creatieve Hobby

Op 15 januari as. verschijnt weer een nieuwe Creatief met Foto's (nummer 40). Ik heb voor deze uitgave een stamboom gemaakt en een aantal layouts. Verder is er van een leuke winterse foto (de meiden en ik) een leuke layout gemaakt met uitleg over het maken brads. En wat een leuke verrassing. De bewuste foto/layout staat in het klein op de voorpagina.

Wil je vast een voorproefje van de nieuwe Creatief met foto's, kijk dan gauw op hun site, daar kun je een aantal blz. digitaal inkijken. Verder staan ook de extra layouts van nr. 40 online. Hier kan je ook 1 van mijn layouts vinden. Een layout met een klein schattig meisje.......en wie o wie is dat kleine meisje....Ook heb ik iets gemaakt voor het magazine "Mijn Creatieve Hobby". Geen scrap dit keer maar een home/deco artikel. De nieuwste uitgave van het magazine ligt sinds 7 januari in de winkels en mijn artikel staat helemaal achterin. Ik heb 2 vogelhuisjes bescrapt en 2 andere artikelen met een lijn van Sassafrass en een helemaal Prima flowers. Het is leuk om te zien hoe het arikel overkomt. En dan te bedenken dat ik er veel werk aan heb gehad. Neem gerust eens een kijkje in het blad, het staat boordevol verschillende hobby-ideetjes. En zo uitgelegd dat je gelijk aan de slag kan gaan. Laat je inspireren door al het moois. Helaas kan ik er niets van laten zien. Maar het blad is verkrijgbaar in diverse boekenwinkels en supermarkten.
Nu is het wachten op het magazine met "Creatief met kaarten". Was een uitdaging daar ik weinig kaarten maak. Daar kom ik een andere keer op terug.

6 opmerkingen:

Romy zei

Ik ben heel benieuwd...als het goed is krijg ik de CmF vandaag binnen, dus dan kan ik hem meteen even gaan lezen:)

Ria zei

Die vogelhuisjes zijn echt helemaal fantastisch.

de stamboom is ook erg leuk

groetjes Ria S.

Birgit zei

Je had weer veel moois gemaakt Rozella! Zie je zondag :)

Mireille zei

ziet er super uit!!
gefeliciteerd!!

Norbiba zei

Ik heb het magazine net vanmiddag gekocht en wat heb je toch weer een gave dingen gemaakt!!!!!!

groetjes norbiba

Anoniem zei

[i]hi all, i found this website and wonder if anyone purchased cookbook software from them ?[/i]