Design Team

zondag 6 maart 2011

Weer terug

Jeetje, het is alweer een maand geleden dat ik mijn laatste berichtje heb geplaatst. Soms komt het er gewoon niet van. De maand februari is voor mij altijd druk. Mijn 2 meiden zijn kort na elkaar jarig en dat is best eventjes druk.....Kadootjes halen, de boodschapjes, de traktaties etc. En dan de voorbereidingen treffen voor de wintersport. De skispullen bij elkaar verzamelen. En ook weer wat nieuwe spulletjes aanschaffen want de meiden groeien als kool.....Zo heb je een nieuwe outfit en zo is ie alweer te klein. Gelukkig kan ik de kleding doorschuiven. Een voordeel als de kids hetzelfde postuur hebben...Kortom druk druk.

De wintersportvakantie was heerlijk. Manlief helemaal in zijn element. Lysanne is een echte sportfanaat en skiet echt overal vanaf, wat Peter helemaal geweldig vind. Julia kan ook heerlijk skieen maar lijkt meer op mij. Zo is het eerlijk verdeeld.

Het gewone leven gaat weer beginnen, morgen de cito-uitslag van Lysanne, naar het werk en ik heb me voorgenomen om heerlijk van de week te gaan scrappen. Ik moet nog een schets maken voor Hobbyfarm. Ik ga vanavond het eea bij elkaar zoeken....Tot van de week......

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Rozella
Heerlijk dat jullie een fijne vacantie hadden en de foto is ook leuk maar wil je mij er een paar mailen,je weet ik spaar ze en jij kan weer lekker scrappen met deze foto,s
Groetjes van mij en Koos

Romy zei

Zo te zien hebben jullie een heerlijke vakantie gehad. Nog gefeliciteerd met je twee meiden! En veel succes met alle drukte rondom werk en het gewone leven.