Design Team

vrijdag 15 juli 2011

CMF - 3 artikelen

Wat gaat de tijd toch snel......zo is het alweer zomer. Ook is de nieuwe CMF net uitgekomen. En ik had voor deze CMF 3 artikelen gemaakt. Drie opdrachten en wel 3 verschillende. Het was wel een hoop scrapwerk bij elkaar maar nu ik het resultaat zie in de CMF, was dat het wel waard. Ikzelf was het meest gecharmeerd van de Teresa Collins lijn.

Nu de nieuwe CMF uit is kan ik weer wat layouts van de vorige keer laten zien. En daar was mijn favoriet de layouts met het papier van Prima...Terwijl ik dit berichtje maak, ben ik alweer bezig met een nieuwe opdracht. Een opdracht die mij erg aanspreekt omdat ik dit wel eens eerder heb gedaan maar dan voor een ander tijdschrift. En de opdracht heeft alles heeft te maken met 1 kleur. Misschien 2. Meer verklap ik niet.......

6 opmerkingen:

Romy zei

Wat een heerlijk zomerse layout. Heel mooi!

Bellaidea zei

So cute!

M@risk@ zei

Wat weer een prachtig mooie meidenlayouts. Super!

Vera Gieszen zei

Deze van prima zijn weer heel mooi geworden. Ik las gisteren de nieuwe CMF, ben net terug van vakantie, en ik zag dat je wel heeeeeeel veel scrapwerk hebt verricht. Maar ontzettend gaaf gedaan allemaal. Je hebt een goede smaak! Hopelijk tot gauw!

marian zei

Helemaal leuk zeg deze LO.
Voor jou doen een ol-drukke creatie maar wel heel mooi.

Groetjes Marian

Ellen zei

Weer zo mooi! Je verlangt zo naar het zonnetje!