Design Team

dinsdag 17 januari 2012

De nieuwe Creatief met Foto's

Hij valt zojuist in mijn brievenbus, de nieuwe Creatief met foto's. Zoals altijd ben ik nieuwsgierig hoe hij is geworden. Maar ik was nu extra nieuwsgierig. Is het blad hetzelfde gebleven, is er veel veranderd.

Ik werk nu al een lange tijd voor CMF en vervelen heeft het mij nog nooit gedaan. Integendeel, ik zie altijd weer uit naar een nieuwe opdracht en de uitdaging daarin. Ik was geschrokken toen ik hoorde dat Wim Kros ging stoppen met het blad. Maar toen kwam er toch goed nieuws, het blad ging naar een andere uitgeverij. Ik vind het geweldig.......

De nieuwe CMF staat weer vol met layouts. Wat is er weer een hoop werk geleverd door al die meiden. Ook ik heb veel gedaan voor deze CMF. Ik sta er met 3 artikelen in. En niet alleen met layouts maar ook heb ik voor de verandering eens een mini-album gemaakt. Verrassend wat die maak ik niet zoveel. Maar hij was zo leuk om te maken. Smaakt naar meer.

Ik ben inmiddels weer begonnen aan nieuwe opdrachten voor de volgende CMF, die 15 maart as. zal uitkomen. Best al weer snel dus we hebben een korte deadline. Ik mag natuurlijk van deze uitgave niets laten zien maar nu wel uit de vorige CMF.

Een layout van mijn 3 nichtjes. Milou met haar tweelingzusjes Luna en Maud. Drie lieve ondeugende dametjes die geen zin hadden in een fotosessie voor een foto-kerstkaart. Het leek zo'n leuk idee een foto-kerstkaart maken maar de dames hadden een andere mening. ....Maar 1 van de vele vele foto's heeft voor mij een leuke layout opgeleverd. Dikke kus meisjes....Ben gauw weer terug met een nieuwe layout met het papier van Girlz voor Hobby Farm...

4 opmerkingen:

Bellaidea zei

very cute layout!

FAUSTA zei

SUPERBE
I LOVE IT
BISES

usha.digitalinfo zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
usha.digitalinfo zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.