Design Team

donderdag 19 juli 2007

Afscheidskado voor juf Elisa

Lysanne gaat na de zomervakantie naar groep 5 en zal les krijgen van juffrouw Heidie. Dus vandaag had ze voor het laatst les van juffrouw Elisa. Omdat ik februari jl. al een trouwboek voor de juf had gemaakt en samen met de kinderen een vriendenboekje besloot ik iets anders te maken als afscheidskado. Een paar weken geleden was ik aan het surfen op 2peas en zag daar een heel leuk idee. Een koffertje met allerlei kantoorartikelen met leuke quotes. Ik heb het idee van "motherof4" gelift. Dit idee van haar vind ik persoonlijk erg mooi. Door tijdgebrek ben ik er te laat mee begonnen maar ik was niet geheel ontevreden over het resultaat. Helaas heb ik niet zo goede foto van het geheel.3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Rozella,
Ik kwam net jouw afscheidskado/koffer tegen voor de juf. Geweldig ziet het er uit. Kun jij mij wat meer info hierover geven. Heb jij het koffertje met pakpapier of behang ofiets versierd en wat voor soort kantoorartikelen moet ik aandenken
Mijn jongste zoon gaat nu naar groep 3 en ik wil als klassenouder iets leuks doen met het groepje wat naar gr. 3 gaat. Graag hoor ik van je, want net als jij heb ik ook niet veel tijd meer. Slechts krap 2 weken. Graag hoor ik je! Alvast bedankt, mvgr Ilsa
Miloilsa@hotmail.com

Anoniem zei

Hallo Rozella
Ik zou graag wat meer info willen maar kan dat via deze weg?

Groetjes Dorien

anoniem zei

Hoi,

Wat een leuk idee! Onze oppas (voor 2 dagen aan huis) gaat weer aan de studie. Nu zoek ik nog een leuk afscheidscadeautje voor haar, ook samen gemaakt met mijn kids.
Zou je mij nog meer informatie willen geven over je koffertje?
Ook bv welke quotes je hebt gebruikt. (ik zie dat het al even geleden is dat je hem gemaakt hebt, maar wellicht nog in het geheugen)
Alvast bedankt!
grtjes Tytsia.