Design Team

zondag 20 juli 2008

Laatste loodjes.....

We zijn al aardig op weg en ons nieuwe huis gaat er steeds mooier uitzien. Alles is behangen, zo goed als alles is geverfd. In de kamers van de meiden wat nieuwe meubels en nu nog van de week de vloerbedekking en het inruimen van de kasten (wat hebben mijn meiden en ik zelf ook (uhmm) een hoop spulletjes). Dan gaan we aan het einde van de week echt verhuizen. Ik zie hier wel tegenop maar geeft wel weer wat rust. Dan hebben we nog 1 weekje te gaan voor de kleine spullen die achterblijven en het schoonmaken van ons vertrouwde huis met zoveel memories.

Daarna nemen we heerlijk rust en we hebben ook nog een vakantie voor de boeg.......En ja ik mis het scrappen zo...

De laatste loodjes........

12 opmerkingen:

Maureen zei

Succes van de week!!!

Janny zei

nog even doorzetten dan Rozella!
successs!

Miranda zei

Oh spannend! Valt niet mee zo'n verhuizing!! Maar het einde is in zicht!!
Succes!

irene zei

Succes nog eventjes met de verhuizing en dan het schoonmaken van het oude huis. Maar daar na lekker wennen in je nieuwe huis en ik hoop voor je dat je snel weer tijd hebt om te scrappen. Groetjes
Irene

Marga zei

Nog even de laatste loodjes en dan vakantie en genieten van je nieuwe huis.
Succes met de verhuizing en een hele fijne vakantie alvast :)

Alma zei

Nog even doorzetten en dan kunnen jullie genieten van jullie mooie nieuwe huis. Maar het achterlaten van het oude huis is zeker emotioneel, alle kamers hebben hun eigen herinneringen, het maakt je toch een beetje verdrietig. Ik wens jullie succes met de verhuizing en een hele fijne vakantie! En na de vakantie heb je weer energie voor 10 om te scrappen ;-)

Leontine zei

Tja, verhuizen is niet niets (ik heb het 2x gedaan in 2007)...maar nog even doorzetten en je kunt gaan genieten van je mooie nieuwe huis!!

Hanneke zei

Succes met de laatste loodjes!

XxX Hanneke

Michelle zei

heel veel succes!!!

Anoniem zei

Hé Rozella, zo'n verhuizing is inderdaad een hele drukte, maar straks kun je lekker genieten van je nieuwe huis en tijdens je vakantie lekker uitrusten !! Dat hebben jullie dan wel vediend !
Groetjes Berdien

Moon zei

en hoever is het nu
Ben je over
Liefs Moon

Je@net zei

Wat een werk hè meis! Succes met de laatste loodjes hoor!