Design Team

donderdag 31 juli 2008

We zijn over...

Dat verhuizen niet zomaar zou gaan, had ik al bedacht. Maar dat het zo'n enorme klus zou worden, had ik geen idee van. Ik ben werkelijk waar versleten...Maar we zijn er nog niet. Op 1 augustus nog de overdracht van onze oude huis en dan kan ik gaan beginnen met het uitpakken van niet 1 doos, niet 2 dozen maar ontelbare dozen. En ik heb toch enorm veel weggedaan. En het warme weer is heerlijk maar niet als je hard moet soppen...

En ja 1 augustus dan komt Creatief met foto's weer uit...En het leuke nieuws is dat er een aantal layouts van mijn hand in staan. Het lijkt alweer zo lang geleden dat ik in een snel tempo wat layouts moest maken. En ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar het resultaat in het blad. En ik ben al gevraagd voor een volgende uitgave in december...Gaaf of niet. Helaas kreeg ik het niet voor elkaar om ook wat te maken voor de uitgave van oktober ivm de verhuizing.....Tja Roos je kan niet alles tegelijk...(al wil ik dat soms wel eens)...Eerst maar eens heerlijk met vakantie...

12 opmerkingen:

Alma zei

Nou ik benijd je niet Rozella. Verhuizen is geen pretje maar met dit hete weer al helemaal niet! Straks maar extra genieten van je vakantie! Ik kijk uit naar de nieuwe CMF, jouw werk is altijd súper dus dat wordt een geweldige uitgave, dat kan niet missen!
Heel veel sterkte nog met soppen en uitpakken!

Marga zei

Leuk weer eens wat van je te horen. Gelukkig is het einde van het hete weer in zicht en heb je het ergste gehad, uitpakken en inrichten is veel leuker dan inpakken :) Ennehh... ik heb de CmF vandaag gekregen, gelijk snel jouw layouts opgezocht natuurlijk, en wat zijn ze weer mooi!! Logisch dat ze jou steeds vragen, jouw layouts krikken het niveau van het hele blad op, hahaha!
Veel geluk in jullie nieuwe huis en hopelijk horen we snel weer van je :)
Liefs,
Marga

Janny zei

leuk om weer eens wat van je te horen!
veel geluk in je nieuwe huis!
en ik ben erg benieuwd naar je bijdrage in de CMF, hij lag nog niet in de winkel

Anoniem zei

Rozella, jouw layouts in CMF zijn prachtig !! Je bent een aanwinst voor het blad !
En inderdaad verhuizen met dit hete weer is geen pretje. Geniet van je welverdiende vakantie !
Groetjes Berdien

Leontine zei

Ik heb je werk al gespot in de CmF hoor...geweldig weer. En ik benijd je niet met dit weer. Gelukkig wordt het iets minder warm de komende dagen. Veel succes. Groetjes, Leontine

Je@net zei

Kreeg gisteren de nieuwe CmF bij de post en je werk ziet er weer supe ruit Rozella!!
Succes met al het sop en inpak- en uitpakwerk!!

Je@net zei

Kreeg gisteren de nieuwe CmF bij de post en je werk ziet er weer supe ruit Rozella!!
Succes met al het sop en inpak- en uitpakwerk!!

Claudia zei

hoi rozella

ik heb je een award gegeven. Kijk maar eens op mijn blog.

groetjes, Claudia
http://scrapclaud.blogspot.com/

José zei

Hoi Rozella,
Ik heb donderdag ook de CFM op de mat gekregen en beb je lay-out's gezien. Ze zien er weer echt super uit. Ik hoef niet eens te kijken wie de lay-out gemaakt heeft om te zien dat ze van jou hand zijn. Ze zijn echt erg leuk.
En wat het verhuizen betreft, ik weet wat je bedoelt, ik zit er op dit moment ook midden in en zal nog even door moeten, want wij hebben de overdracht op 1 september. Dus scrappen zit er voorlopig niet in. Ik geniet dus maar even van alle mooie dingen die iedereen op zijn blog zet.
Groetjes José

Joke zei

Ik begin je werk te herkennen, haha. Je hebt weer hele mooie layouts gemaakt. Jammer dat we je in de volgende uitgave moeten missen, maar ik blijf je trouw hoor. Op naar december!

Succes met klussen en verhuizen.

Anja (scrappie) zei

En je hebt het weer klaar gespeeld het zijn weer prachtige creatie's geworden op naar de december uitgave en nog veel succes met soppen, uit- en inpakken en een fijne vakantie.

Nicky zei

ik zag je layouts en wist meteen, dit is roos! mooi hoor, goed gedaan! bedankt voor je lieve woordjes op mijn blog. ik ben lang niet op andere blogs geweest dus ook niet bij jou. maar het doet me goed dat je langs geweest bent en zo iets liefs schrijft! dikke knuf, nicky ps nog heel veel succes in je huisje!