Design Team

zaterdag 13 december 2008

De spanning stijgt.....

Het begon allemaal begin dit jaar toen ik in SBM een artikel las over een wedstrijd. Je moest een dubbele layout en een mini-album inleveren om eventueel kans te maken om door te kunnen gaan naar de volgende ronde. En ja mezelf kennende twijfelde ik "zal ik meedoen of niet"...En echt op het allerlaatste moment heb ik toch maar ingestuurd. Werd ik tot mijn eigen verbazing gebeld dat ik door was en ik kon bij uitgave van het blad een challenge verwachten. En wat heb ik in het afgelopen jaar allemaal gemaakt, een dubbele layout, een mini-clearalbum, een letterbak/lijst met nog 2 layouts, een mini-album en nog een layout, dan de witte challenge: een doosje met een mini-album, 3 witte layouts en de laatste challenge: 2 kaarsenstandaards, een kaartenbak, 2 kaarten, een clear wijndoosje...

Jammer dat het voorbij is maar ik vond het geweldig om mee te doen en zeker te ontdekken wat je wel leuk vind en wat niet. Ik heb er vele uurtjes ingestopt en het is zelfs soms nachtwerk geweest. Hoezo verslaafd..

De uitslag is op 14 december om 14.00 uur en ik ben toch wel een ietsie nerveus.

Ik bedank jullie voor de leuke reacties, lieve complimenten etc.

Het lijkt me leuk om zondag "bekende" te ontmoeten....Tot zondag....en spreek me gerust aan hoor want ik ben echt een soort van chaot op gebied van namen en gezichten...

7 opmerkingen:

Monique/bloem zei

Heel veel geluk morgen, ik hoop voor je dat je wint!! Ik heb in ieder geval genoten van jouw inzendingen!

Petra zei

Succes morgen Rozella, ik probeer er bij te zijn, lijkt me leuk om er te zijn als jij als winnaar wordt gekozen! Dat kan namelijk niet anders volgens mij!
Tot morgen!
Petra

Frida zei

Ik wens je veel plezier morgen en het wordt vast een feestje !!!

Groetjes Frida

Marga zei

Heel veel geluk morgen Rozella, ik kan me echt niet voorstellen dat jij niƩt zou winnen. Je hebt de meest prachtige creaties gemaakt.
Veel plezier :)

Liefs,
Marga

Ingrid zei

Ik kan er vandaag helaas niet bij zijn, maar wens je heeeeeel veel succes!!! Geniet ervan!

xoxo

HARTENKERSJE zei

Ontzettend veel geluk toegewnst vanmiddag en ik ga zeker vanavond kijken wie het geworden. Ik duim voor je! Greetz Kirs

p.s. fijn dat je me weer gevonden hebt. En wie weet tot ziens? (je woont toch niet ver van R dam).

Hanneke zei

Heel veel plezier en succes vandaag!!

XxX