Design Team

woensdag 29 april 2009

Challenge no. 6 - Verf

Bij Scrapbook Nederland is er elke 2 weken een nieuwe challenge. Er is op dit moment een nieuwe challenge. Het is alweer challenge no. 7. De uitdaging is om twee of meer foto's op één layout te verwerken en te borduren of je naaimachine te gebruiken. Doe gezellig mee en meld je aan bij het forum van Scrapbook Nederland en plaats je daarna je layout !! Challenge no. 7 loopt tot zaterdag 9 mei 23.59 uur en zoals bij elke challenge kan je er een leuk rak-je meewinnen !

Ik heb meegedaan aan challenge no. 6 en de uitdaging was: VERF...Ik had een layout gemaakt maar zonder verf....dus ik keek eens rond op mijn bureau naar een rond dopje en zie daar een typexpotje...weliswaar niet helemaal rond maar wel handig te gebruiken. Het dopje in de verf dopen en zie hier het resultaat.."You stay you".

9 opmerkingen:

Marga zei

Wat een leuk idee, leuke vorm dat dopje van de typex, dat brengt herinneringen boven :) De gebruikte foto is ook heel mooi.
Liefs,
Marga

Romy zei

Heel mooi geworden! Goed idee om een dopje in de verf te dopen.

Nicky zei

kijk, dat is nog eens creatief!! mooie lo hoor!

janneke zei

wat een leuke idee!!hij is erg leuk geworden

Lean zei

Hoi Rozella via Romy kwam ik op jouw blog .Ja je werk was ik al eens tegen gekomen.Het is wel een rijkdom TWEEEEEE van die mooie meiden.Heerlijk om over/mee te scrappen.En de scketch 49 daar ga ik ook wat mee doen BEDANKT,gr.Lean.

Je@net zei

Leuke lo Rozella!

Haggith zei

Rozella, mail me even je snailmail adres....voor die vlindertjes!
haggithvanhees(appestaartje)hotmail.com

Isabel De Pauw zei

heel mooi

JANN-WILL zei

Hij is erg leuk!!!