Design Team

vrijdag 8 mei 2009

Vakantie - Lezen

We zijn vanmiddag weer teruggekomen van een weekje vakantie. Ondanks het weer hebben we een hele leuke week gehad. De meiden hebben zich vermaakt met de grote trampoline, de grote speeltuin en de Kids-club. Er was elke dag wel iets te doen voor de meiden. En terwijl de meiden zich heerlijk vermaakten, gaven wij (Peter en ik) ons over aan het lezen van dikke boeken. Ik had zoals gewoonlijk weer te weinig boeken meegenomen. Ik lees best door en daardoor kwam ik aan het einde van deze week weer een boek tekort. Ik heb me heerlijk verdiept in "Vrijdag" van Loes den Hollander en "De verbouwing" van Saskia van Noort......De laatste heb ik 1 tempo door uitgelezen. Een aanrader...

Ik laat jullie een klein kiekje zien van een layout. Niets geheimzinnigs aan maar hij is gewoonweg niet goed gefotografeerd en daardoor zie je een flits in de foto..Dus morgen bij goed weer maak ik een nieuwe foto....dus hier een klein stukje.

3 opmerkingen:

Nicky zei

fijn dat jullie een goede vakantie hebben gehad. ik ga saskia noort ook maar kopen...:-) en echt niet leuk zo;n sneak, ben ik veeeel te nieuwsgierig voor!

Marga zei

Goed om weer wat van je te horen, fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad. Ik ben wel erg benieuwd naar je Layout. Morgen belooft het mooi weer te worden dus die foto gaat vast lukken :)

Liefs,
Marga

JANN-WILL zei

Nou kom maar op, ben best benieuwd....