Design Team

woensdag 3 juni 2009

Creatief met foto's - nummer 37 - Toot

Het is weer tijd voor een nieuwe creatief met foto's....Mijn bijdrage is dit keer 2 pagina's en helaas maar met 1 layout......maar wel een mini-album. Op de site van Creatief met foto's kan je nog extra 3 layouts bekijken. Een paar andere zal ik een andere keer showen. Een extra layout op de site is "Grandfather". Deze layout heeft op dit moment wel een speciale betekenis en ik had zo gehoopt dat ie geplaatst zou worden.......Hier is de link naar de extra layouts:

http://www.creatiefmetfotos.nl/index.php?id=10,306,0,0,1,0

Zoals jullie misschien al gelezen hebben op de achterkant van CMF, ben ik gevraagd om een 2-tal workshops te geven......Ben er best een klein beetje nerveus over maar vind het wel hartstikke leuk en ga zeker de uitdaging aan. Nu maar hopen dat er wat inschrijvingen komen....

4 opmerkingen:

Marga zei

Ik had de CmF vorige week binnen en heb echt zitten kwijlen bij je projecten, vooral het album waar je ook workshops mee gaat geven vind ik prachtig. Maar je LO's zijn ook als vanouds helemaal geweldig.
Volgens mij hoef jij helemaal niet nerveus te zijn wat betreft die workshops. Ik ben ervan overtuigd dat het binnen no-time is volgeboekt :)

Nicky zei

oh vanmiddag ga ik m kopen en dan zal ik het zien. ga je de workshop in heesch geven? wel een kans om je te zien he? ik ga zien of ik kan!

Romy zei

Ik heb de CmF ook alweer in huis. Wat een prachtig mini-boekje en layout staan er van jou in. Jammer dat die drie layouts niet geplaatst zijn. Ik vind ze juist onwijs mooi alledrie.

Floortje zei

Ik krijg de CMF hier helaas niet, maar je layouts op de site zijn echt super. De "grandfather" layout had op de voorkant gemoeten lijkt me...
Heel veel succes met de workshop, je vertelt de cursisten gewoon hoe jij het zelf doet en je doet het geweldig hoor!
Groetjes, Floortje