Design Team

maandag 17 augustus 2009

Layouts uit CMF nr. 37

Ik had voor Creatief met foto's nr. 37 een groot aantal layouts gemaakt en een klein minialbumpje "Familytree". Een drietal layouts zijn te zien op de site van Creatief onder de heading "extra layouts". Toen ik alles netjes had verpakt en opgestuurd, realiseerde ik me dat ik geen foto's had gemaakt. Dus ik kan ze je alleen in het klein laten zien. Vrijdag 21 augustus as. zal Creatief met foto's nr. 38 verschijnen. Helaas sta ik er dit keer niet in. Hopelijk weer een volgende keer.

6 opmerkingen:

Dora zei

Schitterend werk Rozella, jou kleurengebruik is wonderschoon, het gaat om de foto, maar je laat alles ondanks het wit eruit komen, juist het wit maakt het helder en fris, het is een groot plezier om je blog te bezoeken!

Romy zei

Prachtige layouts! Ik vind jouw werk ook altijd super. Je hebt echt een unieke stijl met veel mooie embellishments. Elke keer weer zeer inspirerend om naar te kijken!

Ann Marie zei

Prachtig deze lootjes weer, vind die met je oma heel bijzonder omdat je meestal een lootje maakt van een van die mooie meiden van je (ook niet verkeerd hoor om maar te kijken). Kom ook graag op bezoek op je blog om naar al je moois te kijken. Complimenten hoe je alles altijd zo mooi en goed bij elkaar verwerkt

Nicky zei

mooi hoor.... het zijn alledrie weer echte eyecandy's. jammer dat je niet in de volgende cmf staat, ik vond je juist zo'n mooie aanwinst!

loes de groot zei

ik vind ze ook errug mooi
zo echt jou!

Ingrid zei

Je lay-outs zijn weer mooi, Rozella. Weer helemaal in je eigen stijl. Jammer dat je niet in dit nummer stond. Volgende keer weer?

xoxo