Design Team

dinsdag 25 augustus 2009

Papier...+ Layout "Pancakes yummy..."

Nu alweer 2 weekjes geleden kwam ik terug van vakantie en had eigenlijk gelijk zin om te scrappen. Ik had het best wel gemist....Hoezo verslaafd. Ik ben gelijk wat foto's gaan afdrukken en keek eens naar mijn toch wel steeds groter groeiende stapel papier. Papier in overvloed en in allerlei kleuren en van allerlei bekende en minder bekende merken. Maar net dat ene velletje papier zat er niet tussen. Ik besloot dus om wat papier te bestellen. Ik heb o.a. wat leuk papier besteld van Webster Page's. Niet helemaal mijn stijl zal je zeggen maar ik wilde dit papier eens gaan proberen.

Na het ontvangen van de pizzadoos vol met papier (wat ik had besteld en extra paper gekregen van Yvonne (Scrapbooknederland) ben ik gaan scrappen. Heerlijk weer en de layout kwamen vlotjes uit mijn handen.

Julia is gek op pannenkoeken. En in Portugal waren ze groot en ozo lekker....Ik heb er een layout van gemaakt met papier van Little Yellow Bicycle - Zinna in combinatie met Webster Page's.

6 opmerkingen:

Marga zei

Ik vind hem super! Zegt ze wat van mij en moet je dit weer zien!! Echt prachtig. Ik ben ook helemaal weg van de manier hoe je al die knoopjes hebt gebruikt, zo ontzettend leuk en apart vind ik dat.
xx Marga

Nicky zei

Ben het helemaal met Marga eens, super!! En die knoopjes heb je vetgaaf gedaan!

Frida zei

WAT GAAF !!!
Die knoopjes zoals Marga ook zegt, dat ziet er super uit !
Ook je vorige Lay-outs zien er prachtig uit.

Jolanda zei

Ik vind dit echt een super LO. Knoopjes, maar ook zeer zeker het gebruikte lettertype zijn ook heel erg leuk.

Romy zei

Wat een onwijs mooie layout! De papiercombinatie is heel apart, maar het resultaat ziet er super uit. Leuk gedaan ook met de bloemetjes en knoopjes.

Dora zei

Rozella, ik ben er smoorverliefd op, echt schitterende lo en geweldig gedaan met de knopen, top!