Design Team

zondag 14 februari 2010

Layout Prima I - Love my dress

De deadline voor CMF (april/mei) en de deadline voor de KKD-dagen lagen zo dicht bij elkaar. Binnen 1,5 week moest ik vele layouts maken, voor zowel CMF als voor de KKD. Dus aan de slag dan maar. Tot in de late uurtjes heb ik doorgescrapt. De layouts voor CMF kan ik helaas niet laten zien, maar wel de layouts die ik voor KKD zijn gemaakt.

Het was leuk op de KKD-dagen. Het was voor mij de 2e keer. Meestal maak ik een rondje langs alle kraampjes en kijk vol bewondering naar al het moois wat is gemaakt door de vele dames en heer (Tim Holz). Jammer dat het weer voorbij is.

Inmiddels ben ik ook bij Hobbyfarm in Belgie geweest en heb daarvoor wederom weer vele layouts gemaakt maar nu met Basic Grey - Origins en Sugar Rush. Deze layouts zal ik later laten zien.

Hier is mijn eerste layout "Love my dress" met Prima Wink collection.

4 opmerkingen:

Chantal van de Kant zei

De zoektocht naar Glimmermist kan je wel zeggen. Doorn had zowat niks. Ik kan je zeggen dat ik zelf nog meer verschillende kleurtjes heb. Toen heb ik Petra gemaild of zij het kon bestellen. Ja hoor, alleen.... het is op bij Kars. Raar he. we hebben gewoon teveel goede reclame gemaakt. Maar Petra gaat volgende week weer ernaartoe, en dan gaat ze weer zoeken.
Was het leuk in Belgie?? Gaaf winkeltje he. Veel gekocht?

Groetjes
Chantal

Romy zei

Hij is geweldig mooi geworden! Wat een mooie indeling en prachtig afgemaakt met alle Prima embellishments.

gea zei

wat prachtig !! leuke meidenkleurtjes ;)

Manon zei

wat een prachtige layout! echt hele mooie kleuren.

Groetjes Manon