Design Team

donderdag 18 februari 2010

Op weg naar Eeklo - Belgie

Ik was in september 2009 gevraagd door Hobbyfarm - Evelien om naar Eeklo te komen voor een demonstratie....."Is goed hoor riep ik enthousiast"...En vorige week was het zover.....Maar waar ligt Eeklo ergens...Jeetje, dat is wel een eindje rijden. Ik kwam via Evelien in contact met Carla Danker. Zij woont in Goes en zij reageerde weer enthousiast naar mij toe dat ik met haar mee mocht rijden naar Eeklo. Zo gezegd zo gedaan. Manlief heeft me naar Goes gebracht zaterdagochtend heeeeeeeeeel vroeg. Daarna zijn Carla en ik samen op weg gegaan naar Eeklo. We kenden elkaar niet maar we hadden gesprekstof voor tien...Nog hartstikke bedankt Carla.....En ook voor de gemaakte foto's.

Hier is nog een layout die ik voor Evelien gemaakt had (krijg ze helaas niet helemaal recht geplaatst):En nogmaals de layout van mijn vorig berichtje:

8 opmerkingen:

Floortje zei

Weer zo'n prachtige layout Rozella! En samen reizen is toch altijd gezelliger nietwaar, zeker met een medescrapper....
Groetjes, Floortje

Romy zei

Dat klinkt als een gezellige dag. En een lange autorit duurt als je samen rijdt vaak zoveel minder lang dan alleen:) Ik vind je layouts allebei schitterend geworden!

Ann Marie zei

wat een prachtige lootjes weer.

Manon zei

mooie layouts weer!
heerlijk al die mooie kleurtjes!

Je@net zei

Gave lootjes Rozella, vind je gebruikte kleurencombi's super!

Evelien zei

bedankt voor de toffe layouts!!!!

Margriet zei

Gave layouts Rozella! Mooie kleuren combi's ook.

Anoniem zei

I agree with many points. But in some areas, I feel we need to be more aggressive. Just my opinion. Love ya. Wedding Dresses 2011 . Christian Louboutin Boots