Design Team

dinsdag 21 december 2010

Sneeuw, gladheid......

Ik ben totaal geen held als er winterse weersomstandigheden zijn zoals de afgelopen dagen. Ik krijg dan flink de kriebels en bestudeer werkelijk alle weersberichten. Als ik naar buiten kijk ziet het er echt schitterend uit maar vraag me niet om te gaan autorijden......Maar ja soms ik moet wel want er moet ook gewerkt worden. Een ware beproeving. Ik rij niet harder dan tussen 30 en 40....Gelukkig hoef ik de komende dagen niet op pad maar ja de kerstinkopen moeten nog wel gedaan worden...Maar eens kijken hoe ik dit ga oplossen.

Hier is de 3e layout die ik heb gemaakt voor Vera.

5 opmerkingen:

Romy zei

Ik ben het helemaal met je eens: vanaf binnen gezien is de sneeuw prachtig, maar als je eenmaal buiten bent is er geen doorkomen aan... als het nou nog even tot de kerst blijft liggen en dan weer voor het hele jaar verdwijnt, zou ik helemaal blij zijn;) Wat een supergave layout trouwens!

Natasja Vink zei

Gave layout. v.w.b. het rijden met het winterweer. ik rij overal heen al doe ik dat wel met aangepaste snelheid. Niets houd mij tegen hihi

Vera Gieszen zei

Ontzettend leuk om de layouts van mijn dochters op jouw weblog te zien Rozella. En hele eer. Lisanne en Marit vinden het ook geweldig! Ik vond het onwijs leuk dat je er was en je paste goed bij mijn team. Voor herhaling vatbaar als het aan mij ligt. We houden contact!
Groetjes Vera

Chantal van de Kant zei

haha, ben blij dat er nog mensen zijn gelijk ik. ik ben net een oud wijf in die auto. harder dan 30 rij ik echt niet hoor.
En de website van het KNMI, weeronline, buienradar enz. gaan zowat plat doordat ik (of ben jij het??) er zo vaak opzit.
Ook hier, helaas moet ik twee dagen in de week werken en kinderen wegbrengen en ophalen. Moet er niet aan denken dat ik nog kerstboodschappen moet doen.

Anoniem zei

Wat was het leuk om jou zaterdag aan het werk te zien bij Vera van scrap4fun in Waddinxveen.
Ik zou erg graag een keer een workshop van Rozella willen.Lekker bij Vera in haar gezellige winkel.
Er zijn vast wel nog meer vriendinnen die ook graag mee willen komen uit Wassenaar.

Mvrg Mardette krosse