Design Team

vrijdag 13 mei 2011

Blogprobleempjes........

Al een aantal dagen doet mijn blog wat vreemde dingen. Krijg af en toe de mededeling dat mijn blog is verwijderd en dan later op de dag bestaat hij weer. Dan kan ik niet de reakties lezen en krijg ik een vage foutcode te zien. Nu had ik een berichtje geplaatst en dag later is dat berichtje verdwenen. Nu is het berichtje weer te lezen maar zijn de reakties weg. Mijn link naar mijn blog werkt niet. Kortom vreemd. Geen idee eventjes wat er aan de hand is en wat ik er aan kan doen.

6 opmerkingen:

Romy zei

Volgens mij heeft Blogger nogal kuren de laatste dagen...ik heb ook al een tijdje alst van van alles. Opeens zijn reacties verdwenen, ik krijg allemaal extra enters in mijn berichtjes, kan opeens geen reacties meer achterlaten...pff...ik hoop maar dat het snel allemaal opgelost is bij Blogger.

jannekevanveen zei

ik heb precies hetzelfde wat jully hebben....en ook dat mn blog verwijderd was maar nu doet ie t weer....gr Janneke

amadeo zei

http://anacarlotafernandezgarcia.blogspot.com/

José zei

Hoi Rozella,
Ik heb inderdaad ook problemen gehad met mijn blog. Inmiddels staan al mijn berichten er weer op, alleen zijn de reacties verdwenen.....
Je had trouwens in de Creatief met Foto's weer mooie dingen gemaakt.
Groetjes José

Brenda zei

Bij mij was ook alles eraf van wat ik donderdag gepost had. Er staat nu wel weer iets op maar alle reacties zijn verdwenen. Balen, ik hoop dat dit niet vaker gebeurt!Zoals ik overal hoor van medebloggers had iedereen er last van.
Groetjes en fijn weekend,Brenda

Scrapchickies zei

Hoi hoi,
Ja blogger is de hele week al van slag. Ik las op een andere blog dat het kan helpen om te internetten met Mozilla Firefox, dat gaat wel beter maar dan zijn je volgers regelmatig niet zichtbaar, dus een 100% oplossing is het niet. Ik denk dat blogger onderhoud heeft aan de servers en dat we allemaal een beetje geduld moeten hebben, wat natuurlijk niet mee valt! Hahaha!