Design Team

woensdag 8 augustus 2012

Daar ben ik weer.......

........ja wat is dat een tijdje geleden. Ik ga wederom een nieuwe poging wagen om mijn blog up-to-date te houden. Wellicht niet iedere dag maar wellicht lukt het mij 1x per week een berichtje te plaatsen.

Mijn eerste update: Ik heb van de week mijn opdracht voor de komende CMF weer opgestuurd. Ruim over de deadline maar ik was door omstandigheden niet in de gelegenheid om het op tijd in te leveren. Maar in overleg met Manita kon ik het voor de 1e augustus insturen. Volledig afgesloten in mijn scrapkamer is het mij gelukt om er weer iets moois van te maken. Mijn man was zo lief om het langs te brengen Zaltbommel.  En ja het scrappen was weer heerlijk om te doen. Ik heb weer genoeg foto's in de afgelopen tijd gemaakt om weer meer layouts te maken. Nu nog op zoek naar het nieuwste papier.

Tweede update: Van de week kwam de nieuwe "Mijn Creatieve kaaren" binnen en daarin 5 kaarten met Prima - Doodle Deux van mijn hand. Leuk ook om te zien, geen layouts maar scrapkaarten.

Derde update: Als alles doorgaat ben ik aanwezig op de Knotsgekke dagen in 's Hertogenbosch in  augustus. Ik hou jullie op de hoogte.

Hieronder nog een layout uit de vorige CMF. De layout is gemaakt met Tilda-papier. Op de foto zie je mijn dochter Julia met onze buurjongens. Allen verkleed als een stripfiguur.

Geen opmerkingen: