Design Team

zondag 6 november 2011

KREADOE - Baby layout

Vandaag weer terug naar de orde van de dag.

Ik heb 2 hele leuke dagen gehad op de Kreadoe. Ik heb geholpen bij 2 verschillende stands. Afgelopen vrijdag bij Vera Gieszen van SCRAP4FUN. En afgelopen zaterdag bij Eveline van HOBBYFARM. Vanaf vandaag ben ik ook de trotse bezitter van een daglichtlamp. Stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en mag hij nu dan eindelijk gaan schitteren op mijn bureau als ik weer een opdracht 's avonds laat moet afmaken. Verder kreeg ik een gevulde tas van Vera mee met de nieuwste lijn van Basic Grey (Little black dress). Met deze lijn zal ik een aantal voorbeelden maken voor haar winkel. Ook heb ik met Eveline aantal dingen besproken maar wellicht later meer hierover.

Heb ik nog gescrapt??? Jawel maar weer niet voor mezelf. Dus laat ik jullie een wat oudere layout zien. Ik ga gauw aan de slag met de nieuwe Basic Grey lijn. Verder verwacht ik deze week een doosjes van Kars (een nieuwe opdracht met Prima artikelen) en verwacht ik nog een doosje vanuit Heesch met ook een ontzettende leuk lijn. Ik heb er weer de volle 100% zin in.

Hier een wat oudere baby-layout. Deze layout is een tijdje terug gepubliceerd in Creatief met Foto's. Foto's waren afkomstig van Patricia Verbruggen en de materialen zijn van de nieuwe babylijn van Kars.

2 opmerkingen:

Romy zei

Wat jammer, dan heb ik je net gemist op de KreaDoe. Ik was er namelijk vandaag. Maar fijn om te horen dat je het leuk hebt gehad:) Je layout is erg mooi en superschattig!

Brenda zei

erg mooi lootje, gaaf hoe je die foto hebt bewerkt!