Design Team

woensdag 2 november 2011

Kreadoe

De laatste tijd schiet het bloggen er helemaal bij in. Vind ik eigenlijk helemaal niet leuk maar soms komt het gewoonweg niet uit. Ik had ook dit keer 2 opdrachten voor de nieuwe CMF. Ben dus weer reuzebenieuwd hoe ze in het magazine vermeld staan.

Deze week is ook de Kreadoe. Ik ga er ook heen. Ik ga Vera van Scrap4fun vrijdag as. helpen op een grote stand. Als ik het goed begrepen heb, staan we er met 9 vrouwen. Hoe gaaf is dit. Ik heb er zoveel zin in. En ook is het weer zo leuk om Vera en haar designteam te ontmoeten. Het zijn zulke gezellige meiden. Designteamlid Paula Oomskens zal diverse demonstraties geven. Kom zeker langs bij Scrap4fun voor leuke scrapspullen of voor een leuk gesprek.........Je kan Scrap4fun vinden bij Standnr E.031 en Kraamnr B.035.

Ik heb op dit moment nog 1 opdracht af te maken en ik mag werken met Prima en de tools van Ingvild Bolme. Hoe leuk is dat. Prima artikelen zijn altijd leuk om mee te werken.

Vera en ik overleggen samen wanneer ik een workshop zal geven bij Scrap4fun in 2012. Later meer hierover.

Ik laat jullie nog een wat oudere layout zien. Een layout die ik ooit voor Vera had gemaakt met haar dochters.

Ik zie jullie graag op de KREADOE bij SCRAP4FUN...........

3 opmerkingen:

Scrapchickies zei

Wat een prachtige layout! Maar ja dat zijn jouw layouts altijd! Hopelijk hebben ze snel de gegevens verwerkt in Heesch want ik heb een abbo genomen op het blad. Greep laatst mis in de winkel, en dacht dat gebeurd me niet meer! Groetjes Joyce

Brenda zei

WAt een prachtige LO!

Vera Gieszen zei

En wat een prachtige dochters heb ik! ha ha ha. Mooi gedaan Rozella en erg leuk dat je er vandaag bij was op de stand. Je deed het perfect als Slice demodame!!! Graag volgend jaar 5 dagen gezellig met elkaar staan en demonstreren! Zie je morgen weer! Groetjes Vera