Design Team

zaterdag 15 maart 2008

Held

Vandaag zijn we naar het centrum van Dordrecht geweest. Shoppen. Vinden de meiden niet echt leuk maar soms moet het eens een keer. Ik ging met Lysanne samen naar de H&M op zoek naar een skinny spijkerbroek. Zoals altijd was het goed druk. Op de plek waar de broeken lagen, stond een moeder met haar dochter heerlijk te kijken tussen het aanbod. Aan beide kanten waren ook wat mensen aan het winkelen en achter haar 2 dames. Toen ik eventjes stond te wachten en natuurlijk naar de vrouw en dochter aan het staren was, vond ik dat de 2 dames achter zich vreemd gedroegen en vreemd met haar meebeweegde. Op een zeer geraffineerde manier probeerde zij iets te stelen uit de rugzak van de vrouw. En eigenlijk zonder erbij na te denken en te aarzelen greep ik in. De vrouw, haar dochter, 2 dames achter haar, mijn dochter en ik schrokken van mijn reaktie. De 2 dames kijken mij wat vreemd aan maar gaven geen kick. De vrouw, duidelijk geschrokken, keek naar haar rugzak. En die stond open. Alles zat er nog in. Na dit akkefietje ging ik verder met shoppen. Maar mijn dochter was duidelijk van slag. Wilde naar huis. En ik eigenlijk ook wel. De dames waren ineens nergens meer te bekennen. Terwijl we naar buiten liepen, gaf een verkoopster aan om een bandje aan te zetten dat er zakkenrollers in de zaak waren. We zijn maar weggegaan. Dit heeft mij de hele dag bezig gehouden. Ik wist niet dat ik zo zou reageren en dan ook zo fel. Maar goed, ik ben even een held geweest.

Verder vandaag nog een enorm leuk doosje van Michelle ontvangen met zulke leuke scrapspullen.

11 opmerkingen:

Wilma zei

Kan me voorstellen dat je eerst reageert en dan pas denkt....Goed van je hoor!!! Is je dochter al een beetje bijgekomen? En jij?
groetje Wilma

Anoniem zei

rozella
kijk a.u.b toch maar een beetje uit
je weet maar nooit. Maar ik vind toch wel moedig dat je heb ingegrepen maar mijn devies luid toch wel( KIJK UIT)
ma

Marga zei

Schandalig hè? Ik kan me daar ook vreselijk boos over maken. Goed van je dat je ingreep hoor. Maar je moeder heeft ook wel een beetje gelijk, je moet toch voorzichtig zijn hoor, je hoort zulke enge dingen tegenwoordig :( Kan me voorstellen dat Lysanne van slag was. Best eng zoiets. Hopelijk zijn jullie weer een beetje tot rust gekomen inmiddels.

Jackie zei

Hallo je was gewoon een super held !!!
Maar haalt de lol zo wel van het shoppen af...

Hanneke zei

GRR!! Sommige mensen... knap dat je wat gezegt had, weet niet wat ik in zo'n situatie zou doen...

Janny zei

jeetje knap van je dat je hebt ingegrepen, dat was schrikken zeg!

Tessa Tegendraads zei

Wow, wat een schrik zeg, dat zet toch wel een domper op je dag!
Knap dat je wat gedaan hebt hoor

Tessa

Nicky zei

gek he, hoe je impulsief reageert en achteraf pas bedenkt dat t misschien wel link was... maar ik vind je toch een held hoor! staat je wel, die cape...

Petra zei

Goed van je dat je direct hebt ingegrepen! Dapper hoor!
Gr Petra

Je@net zei

Ach jeetje, jammer dat zoiets dan je fijne dag moet verpesten hè! Flink van je hoor! Je weet nooit hoe je echt zult reageren op zo'n gebeurtenis. Je "doet" eigenlijk gewoon wat!

Jolene Pienaar zei

Thanks for stopping by my blog :) I can read a bit of what you wrote there as I'm Afrikaans which is very similar - Baie dankie vir jou mooi boodskap :)