Design Team

vrijdag 7 maart 2008

Trots op jou

Dat hadden we niet durven te dromen 14 maanden geleden, dat je je A-diploma al zou halen. Veertien maanden geleden moest je niets hebben van water. In de vakanties ging je wel het water in maar het water stond niet hoger dan je enkels. Douchen was ook niet je favoriete bezigheid. Je eerste 3 lessen mocht je met papa zwemmen en dat was natuurlijk dolle pret maar daarna moest je het alleen doen. En je ging goed en je begon het ook leuk te vinden. Elke week ging je naar zwemles zonder aarzeling. Best wel leuk hoor mama "zwemmen". Alleen dat water in je gezicht.....oh daar was je geen fan van. Maar nu veertien maanden later heb je je A-diploma behaald. Wat zijn wij ontzettend trots op je. En wat roep je nu elke zondag : "Pap, gaan we zwemmen"....Gefeliciteerd Julia....

10 opmerkingen:

Marga zei

Wauw, dat is knap zeg. Zeker als ze in eerste instantie een hekel aan zwemmen had. En nu toch het diploma op zak. Gefeliciteerd hoor :)

Janny zei

waaauw das nog eens knap en erg snel gehaald ook! gefeliciteeeeeerd!

Lisette zei

Van harte gefeliciteerd Julia. Wat goed van jou. En nu op voor B!

Frumpies world zei

Van harte gefeliciteerd met je A-diploma Julia, fijn hè, dat je die alvast hebt. En nu maar hopen dat papa elke zondag met je gaat zwemmen!! Geniet ervan meis en vast veel succes met je B-diploma!! xxxWendy.

Je@net zei

Gefeliciteerd Julia, hartstikke goed van je!!!

Ingrid zei

Julia, van harte gefeliciteerd met je A-diploma. Echt heel goed gedaan!! Nu op voor B.

Anoniem zei

hoi grote vriendin,
hier even een berichtje van je beste vriend,je opa Koos.
ik heb het allemaal meegemaakt het behalen van je eerste zwemdiploma.het was voor mij een groot gezellig feest.waarin jij als een dolfijn door het water kliefde.met als resulaat het A diploma.je hebt inmiddels je eerste les voor B al gehad.
veel liefs en plezier met zwemmen je trotse OPA KOOS.

Wilma zei

Gefeliciteerd joh!

Chantal zei

Wat vreselijk goed zeg !!!!!

RasenganVsChidori zei

onepiecexnaruto.blogspot.com