Design Team

zaterdag 1 maart 2008

Scraptime

Bijna elk jaar gaan we op wintersport maar dit jaar hebben we keertje overgeslagen. Thuisblijven vinden de kinderen niet erg. Heerlijk niets doen, lang in de pyama's blijven lopen, tv kijken en gewoon eventjes niets. Ook ik had zoiets van heerlijk eventjes niet. Niet vroeg de deur uit, niet naar zwemles, niet naar andere sportaccomodaties rijden, niet naar het werk (op 1 dag na). De meiden gingen wel logeren bij opa en oma. Na het wegbrengen van de meiden ben ik in mijn scrapkamer gekropen en heb ik o.a. de projecten voor de wedstrijd Scrapbook Magazine afgemaakt en nog een nieuwe layout. Heerlijk scraptime.

Een foto van Lysanne tijdens onze excursie op een zeilboot in Portugal. Het was warm en de excursie duurde lang. Peter vond dat niet erg maar de meiden vonden het best een beetje griezelig op zo'n grote zeilboot ver op zee met hoge, soms zeer hoge golven. Totdat de boot ging keren met de wind in de zeilen. Opeens zo ontzettend warm. Het was net of we een warme deken omgeslagen kregen. We hebben mooie foto's eraan overgehouden van papa's avontuur op de zeilboot.

Vanmiddag laat heeft Peter de foto genomen. Helaas net iets te laat denk ik want de originele foto oogt ietwat donker dus heb ik er wat aan gesleuteld.

12 opmerkingen:

Serai Meulen zei

wauw, hij is prachtig!!!!

berdien zei

Wauw Rozella, wat een gaaafe layout !! Die doodles prachtig !! Mooie details en de titel is geweldig !

Groetjes Berdien

Je@net zei

Vind 'm super Rozella!!

Enne nog ff als reactie op je vorige twee berichtjes: ik ben trots op je meis!! Helemaal super dat je de stap gezet hebt! En nu maar afwachten!!

Frumpies world zei

Hij is mooi zeg enne...Je bent getagged, kijk maar eens op mijn blog...enne...als je geen zin hebt, gewoon niet doen hoor...geen enkel probleem...xxxWendy.

Ingrid zei

Weer een prachtige layout, Rozella. En dat papier....jammie!

Lisette zei

Weer een plaatje Rozella.... la, la, diggin' the Dancing Queen (leuke titel).

Miranda zei

Zo echt onwijs mooi is deze zeg!!!!
Gaaaaf!

Janny zei

ik vind hem geweldigggg Rozella!

Alma zei

Geweldig mooie LO Rozella!!

Marga zei

Wow! Prachtig zeg. Wat een geweldige kleurencombinatie en die foto is ook schitterend. Wat maak jij toch een schitterende dingen altijd.

Wilma zei

Helemaal gaaf meid!!! Goed van je dat je ingestuurd hebt, ik ben heel benieuwd hoe het afloopt!!!
groetjes Wilma

Charlotte zei

Prachtige layout Rozella! Enne... ik ga voor je duimen (wedstrijd Scrapbook Magazine). :)