Design Team

vrijdag 25 april 2008

Gelukt 1e challenge voor SBM

Het was eventjes stressen van de week. Alles moest af, werken, hh-klusjes, naar balletuitvoeringen toe en voorbereidingen treffen voor onze vakantie. Maar het is me gelukt om alle lintjes (en het waren er heel veel)te gebruiken en het is me ook gelukt om het op tijd af te leveren bij Truike. Ik heb er een aantal projectjes mee gemaakt, waarvan 1 aparte. Mijn man was zo lief om het vandaag bij Truike af te leveren want eigenlijk wilde ik het niet per post versturen. Hij werkt in Houten dus niet ver van Paper & Pictures vandaan. Ik heb voor de zekerheid nog even gebeld met de winkel. Ze hadden alles ontvangen en ik kreeg positieve reakties. Dus nu maar afwachten wat er in het magazine gepubliceerd zal worden. Ik hoop natuurlijk het project waarin ik de meeste tijd heb geinvesteerd.

8 opmerkingen:

wbg zei

Ben super benieuwd. Jouw werk 'kennende' zal het weer helemaal leuk zijn!

Wilma zei

Spannend meid!! Ik ben héél benieuwd!!!!

Marga zei

Spannend weer Rozella :) Ik ben zo benieuwd wat voor moois je hebt gemaakt. Helaas moet ik nog even geduld hebben..

Een heel fijn weekend :)

Liefs
Marga

Nicky zei

komt vast goed, alles wat jij maakt is mooi! en vaak zijn t juist de minst tijdrovende dingen waar iedereen voor valt :-)
ik wacht m af hoor!

Alma zei

Ik ben heel benieuwd Rozella; je werkstukken zullen vast súper zijn!!
Je laatste Lo's zijn ook weer geweldig mooi!

Henny41 zei

Prachtige balletfotot van je dochter en ben benieuwd hoe die layout wordt. Ik heb namelijk zelf als kind aan ballet gedaan. Enne ik kan haast niet wachten tot de nieuwe SBM uitkomt want ik ben fan van jouw scrapcreaties! Terecht dat je genomineerd bent!! Misschien een beetje laat maar heel veel succes!

Petra zei

Ik ben heel benieuwd naar je creaties, het zal wel net als altijd helemaal leuk zijn! ik kan niet wachten tot we ze mogen zien...
Gr Petra

Anja (scrappie) zei

Ben heel benieuwd Rozella maar ik twijfel er niet aan of het zijn weer geweldige creatie's.