Design Team

dinsdag 15 april 2008

Update

Ik heb hem! Scrabookmagazine... Oh wat zijn de foto's mooi geworden in het magazine...Zo ook heb ik de volgende opdracht ontvangen. Een heleboel lintjes in een mooie kleur. Ik heb eindelijk ook een ideetje gevonden om ze te verwerken. Sorry, maar ik kan niets verklappen.

De nieuwsbrief van Scrapdelight is uitgekomen en mijn layout "You shine" staat er in. De achtergrond lijkt zwart maar in het echt is hij donkerbruin.Verder heb ik een award gekregen van Wilma omdat zij vindt dat ik de meest fantastische dingen maak. Dank je wel Wilma voor het compliment. Ik vind het een hele eer deze award te mogen ontvangen.Het kan deze week niet op met zoveel leuke nieuwtjes. Ik heb een mailtje ontvangen van Valerie Salamon (Got sketch) of ik een layout wil maken aan de hand van sketch 58 voor haar blog. Super toch.

15 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Frumpies world zei

Woohoo, way to go Rozella....Wat een leuke dingen komen jouw kant op de laatste tijd. Hartstikke leuk voor je meis, geniet van elk moment!! Het is je van harte gegund,xxxWendy.

Karen Rosa zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Nicky zei

you go girl, maar wen er maar aan, dit is niet meer dan normaal met jouw talent! :-))

ook die met die bruine achtergrond, om te smullen!!!

greetz van een fan

MadeByMaly zei

Wat een leuke nieuwtjes heb jij aan ons mee te delen. Super hoor! Ook deze lay-out is weer prachtig. Ik ben heel benieuwd wat je met de lintjes gaat maken.

Janny zei

ooooh waauwie deze is ook weer helemaal top! en gaaf dat je voor got sketch bent gevraagd!

Marga zei

Tjongejonge Rozella, ongelofelijk wat jij kan met een foto en een paar stukjes papier. Je bent zooooo getalenteerd, eindelijk krijg je de erkenning die je verdiend. Ik ben helemaal blij voor je en kijk al uit naar je volgende projecten :) :)

Liefs,
Marga

Miranda zei

Heel veel succes met je lintjes Rozella!! Ben erg benieuwd wat jij maakt...

Wilma zei

Wauwie, jij gaat goed meid!!! Ben heeeeel benieuwd wat je met de lintjes gaat doen en die sketch is natuurlijk ook een hele eer!!!
groetjes Wilma

Lisette zei

Weer een fantastische LO en een email van Valerie, wow, wat een eer. xox

José zei

Hoi Rozella,
Wat leuk dat je op mijn blog een reactie hebt achter gelaten. Ik vind hetgeen jij scrapt altijd erg leuk, hoe kom je toch aan die inspiratie. Ik vind het in ieder geval erg leuk om werk van jou te bekijken. Hoe ben je zo op mijn blog terecht gekomen? Wel grappig.
Ik blijf in ieder geval vaak op je blog kijken want het is altijd leuk. Van mij mag jij ook dan ook wel winnen in de wedstrijd "scrapbookmagazine Queen".
Groetjes José

Jackie zei

Zoho, jij gaat lekker....
Klinkt geweldig allemaal lintjes..

en succes met de sketch

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anja (scrappie) zei

Oohhh Rozella helemaal geweldig toch en wat leuk dat je gevraagd bent voor die sketch en je lootje is ook weer prachtig.

margriet zei

Wauw! Wat een prachtige layout!